Свечани “Избор најбољих у Градском фудбалском савезу Градишка“ за 2021. годину одржан је у петак, 17.12. у Малој сали Културног центра.

На завршној манифестацији организатори су истакли да ни пандемија није зауставила живот, а на срећу ни фудбал, па су тако годину ипак окончали са публиком на трибинама. Водитељ вечери Зоран Вајкић у уводном излагању истакао је многобројне фудбалере који су поникли у Козари, а који су остварили међународни успјех и на тај начин промовисали град. Између осталих ту су Марко Марин, Горан Закарић, Огњен Гњатић, Огњен Ожеговић, Винко Мариновић, Борче Средојевић, Илија Гиговић…

Управни одбор ГФС Градишка укупно је додијелио 15 појединачних и 3 екипне награде.

За најбољег играча проглашен је Павле Глишић голман Козаре, док је другопласирани био Максим Гојковић (ФК Ламинци).

Први тренер ГФС Градишка је Бојан Вујић, а за најуспјешнију екипу у 2021. години проглашен је тим “13 Скојевки“ из Грбаваца. “Изузетно ми је драго што сам од стране жирија изабран за најбољег фудбалера. Ово је круна мог досадашњег рада, а ово не би било могуће без мојих саиграча и тренера Саше Раце, Саше Крупљанина и Зорана Благојевића који су ми дали велики вјетар у леђа“, рекао је Павле Глишић.

Најуспјешнији фудбалски радници су Синиша Ђурић (ФК Козара), Глиго Чикић (13 Скојевки), Горан Бојанић (ФК Козара Турјак), Мирза Ловић (ФК Обрадовац), Предраг Гојковић (ФК Братство Козинци), Емир Демо (ФК Дубраве), Душан Матић (ФК Торпедо), Радомир Мајданац (КМФ Борачка) и Хусеин Жлибановић (ФК Братство Орахова).

ГФС Градишка који тренутно броји 26 клубова (уз два клуба малог фудбала

Ваш Културни центар Градишка!