?Концертом Дејана Петровића и Биг бенда синоћ је на платоу Културног центра у Градишци у отворен “Зимски град”, у којем ће наредних мјесец дана посјетиоци моћи да уживају у занимљивим празничним и другим манифестацијама.

❓Дејан Петровић и Биг бенд у Градишци. Шта публика вечерас може очекивати?

➡Дејан Петровић: Добро вече, велики поздрав за све вас и све људе у Градишци и околини. Ово је трећи пут ако се не варам, други пут на овој позорници, а једном смо за наше драге бајкере свирали мото сусрет. На нашу велику радост и задовољство поново смо ту. Као и сваки пут имамо новог репертоара, доста обрада што домаћих, што страних пјесама. Једва чекамо да се попнемо на сцену и засвирамо.

❓Да ли сте задовољни градишком публиком? Како вас прихвата?

➡Јесмо, сваки пут. Нит би ви нас звали да нисте задовољни са нама, нит бит ми дошли да ми нисмо задовољни са вама. Сваки пут доживимо однос као да свирамо у затвореном простору за неке наше приватне пријатеље. Мислим да ће и овај пут бити исто.

❓Иду нам празници. Да ли ће бити пуно наступа?

➡Радимо доста, али није то сјајно као што је било прије короне. Богу хвала боље је него прошле године. Оставили смо ону прошлу иза себе као најгору, ова је мало боља од прошле. Ево да завршимо са овом, да је оставимо иза себе, да се вратимо следеће године неком нормалном животу. Првенствено да будемо сви здрави, што је најбитније. Сваки нормалан човјек је из ове задње двије године извукао поуку да је здравље стварно на првом мјесту, јер човјек када је здрав може све да постигне.

❓Једна порука грађанима Градишке и Републике Српске?

➡Као што већ рекох. Здравље је најбитније, али и љубав, јер ако се не волимо међусобно, не чувамо једни друге и не поштујемо, онда не треба ни да постојимо.

❓Градишчани улазе у новогодишње и божићне празнике у предивном амбијенту „Зимског града“. Шта поручити вечерас грађанима?

➡Градоначелник града Градишка Зоран Аџић:

Заиста је задовољство што смо вечерас у прилици да отворимо ову предивну чаролију у нашем граду „Зимски град“ који ће наредних мјесец дана са клизалиштем, али сигурно и уз низ других културно-умјетничких манифестација, друштвених догађања, тематских и угоститељских садржаја пружити заиста мноштво садржаја свим нашим суграђанима, од дјечице до младих људи. Као град смо са својим пријатељима спонзорима успјели да обезбједимо једне дивне садржаје наредних мјесец дана, да испунимо ове празничне дане угодним за наше суграђање, од малих па до оних озбиљних – бака и дека. Да свако нађе свој неки садржај на овом простору нашег „Зимског града“ и да сви заједно будемо срећнији, здравији и веселији.

Ваш Културни центар Градишка!

претходна објава