Новогодишњи пакетићи

ЈУ „Културни центар“ Градишка, 27. , 28. , 29. и 30. децембра (понедјељак, уторак, сриједа и четвртак) организује свечану додјелу пакетића за наше најмлађе суграђане.

И ове године припремили смо новогодишњу бајку за наше малишане у склопу манифестације „Зимски град“ Градишка.

Свечана церемонија додјеле пакетића подразумијева праву зимску и свечарску идилу у склопу сценографије манифестације „Зимски град“, дочек Дједа Мраза, а затим додјелу пакетића и фотографисање у посебно креираном Зимском кутку унутар Културног центра Градишка, а све то уз најпопуларније дјечије хитове. Поштујући епидемиолошке мјере одлучили смо се за више термина додјеле пакетића, како не би дошло до стварања гужве.

Цијена за комплет угођај и пакетић износи 25,00 КМ – што подразумјева богат и садржајан пакетић, фотографија додјеле пакетића са Дједом Мразом у склопу бајковите сценографије која је прилагођена манифестацији.

Позивамо све јавне установе, предузећа и организације да нас контактирају како бисмо заједно, сa родитељима и дјецом, испратили стару годину, уз чаролијом испуњен новогодишњи програм, како то наши малишани и заслужују.

Молимо Вас да уколико се одлучите за нашу понуду новогодишњих пакетића, доставите списак са именима и презименима дјеце, у што краћем року, а најкасније до 20. децембра у Културни центар Градишка, на факс број 051/810-509 или нa мејл адресу: kulturnicentar.gradiska@gmail.com

      За све додатне информације и резервације контактирајте нас на број 051/810-500.

ЈУ “Културни центар“ Градишка