Дејан Цукић

РОК ТРИБИНА са Дејаном Цукићем

Јавна установа Културни центар Градишка у сарадњи са агенцијом Вентуро организује књижевно-музичко вече са Дејаном Цукићем

Некадашњи рок-музичар и новинар Дејан Цукић представиће у Малој сали КЦ Градишка превод аутобиографије Елтона Џона и биографија посвећених Елвису Преслију и Џимију Хендриксу.

Дејан Цукић је, као музичар, присутан на регионалној рок сцени већ више од 40 година, а последњих година посебно је активан као преводилац биографија и аутобиографија великих свјетских умјетника у сарадњи са издавачком кућом “Лагуна”.

Снимао је албуме и свирао концерте са групама Булевар, Бајага и Инструктори и сопственим саставом Спори ритам, тако да ће ова промоција књига садржавати и акустичне изведбе овог познатог музичара.

Током промоције у акустичном формату, аутор ће извести и неколико нумера Елвиса Прислија, Џимија Хендрикса и Елтона Џона али и неколико пјесама са његовог посљедњег албума “Улица без бројева”.

Према ријечима Дејана Цукића, албум “Улица без бројева” је урађен у маниру “старе школе”.

– Нисмо се трудили да се прилагођавамо новим трендовима. Остали смо своји и вјерни музичком изразу због којег трајемо као музичари више од 40 година. Надам се да ће и публика препознати нашу ауторску и извођачку зрелост, као и дискретну нит која повезује све пјесме у причу о нашем животу – рекао је Цукић.

МАЛА САЛА КЦ Градишка

Сриједа, 20.10.2021. године

19:00 часова

Улаз слободан, уз обавезно преузимање карата на Билетарници ЈУ КЦ Градишка.

Пратите наш рад.

Ваш Културни центар