Представљање књиге „Вољећу те као да ћу те изгубити“Станиславе Јањанин Његован

Рођена у Травнику, велику већину свог живота провела у Градишци, граду који ме прихватио и пружио добродошлицу. Аутор три романа „Четверац без кормилара“, „Буди које склониште од туге“ и „Вољећу те као да ћу те изгубити“ у издаваштву Промотив из Минхена. 

Главни јунаци  романа „Вољећу те као да ћу те изгубити“ су Арсеније и Катарина. Катарина је девојка која је преко ноћи изгубила родитеље, дом, све.Нашла се на улици. Често је било потребно да прихвати свакакве понуде не би ли бар мало утолила глад. -Арсеније је директор велике и моћне фирме, који због љубави губи све…Или му се бар тако чинило док није срео њу.-Тони, наркодилер, макро и један веома лош човек, покушаће ће да се испречи на путу једне романсе.

Да ли ће успети? Колико смо у ствари јаки? Да ли схватимо да смо јаки тек кад је „бити јак“ једини избор који нам преостаје? Чиме се мјери родитељска љубав?

Вјеруј и успјећеш,  је порука коју ћете пронаћи између редова овог романа. -Ако очекујете једну животну причу, једно лијепо путовање по свемиру наших жеља, маштања ЧИТАЈТЕ овај роман.

Питко, читљиво, једноставно а толико поучно, топло, на тренутке напето, болно… Има овдје свега.

Гост на промоцији Драгана Шијан.

Уторак, 11.мај.

Мала сала, 19:00 часова.

Уз максимално поштовање Мјера прописаних од стране Института за јавно здравље и Мјера Републичког штаба. Видимо се.