У просторијама Културног центра одржана је свечана додјела награда најбољим ауторима фотографија које су пристигле на конкурс. По завршетку конкурса „Јесен у мом сокаку“, отворен је нови конкурс аматерских фотографија „Зимска идила“, која је симболично отворена на први дан зиме и конкурс је трајао до данас, гдје је публика имала прилику да на званичној страници Културног центра на Фејзбуку изабере најбоље фотографије. Изложба је отворена данас и у наредних 15 дана ће бити презентована у просторијама Културног центра. Награде за најбоље фотографије однијели су:

1. мјесто – Милена Шмитран

2. мјесто – Вук Јефтенић

3. мјесто – Данило Бурић

„Зимском идилом смо извукли најљепше из човјека у овим тмурним временима и изузетно смо поносни што је на наш конкурс пристигло преко 500 фотографија. Још нас поноснијим чини чињеница да су фотографије пристигле из цијеле Републике Српске и да су овим путем приказане неописиве љепоте којима смо свакодневно окружени, а као додатни фактор који је утицао на ово све јесте улога технологије чију смо функцију ставили у област умјетничког изражавања“, истакао је директор Културног центра Жељко Благојевић.

Културни центар покреће нови конкурс „Смијешне и занимњиве прољетне слике“, те овим путем позивамо све који нас прате да узму учешће у нашем новом серијалу.