Ове године много велике ствари, ви добри људи за мене сте учинили, себичност у љубави, никада нисте показивали, читаву годину у нашим успјесима, сте нас стотине дјеце подржавали.

Никада ова година неће бити заборављена, у мом срцу она је већ од прољећа запечаћена, у мом срцу она ће остати и заувијек ћу је због вас добрих људи памтити, и поред ове короне, у лијепом сјећању због дешавања у Културном Центру ја ћу је памтити.

Једног човјека морам посебно споменути, њега могу човјек „ДОБРО СРЦЕ“ назвати, он се Благојевић Жељко зове, све дјечије он испуњава снове.

Нема дјетета које он насмијао није, сваком на лицу осмијех измамио је, својим добрим дјелима, поуздање у крв нам улио, и зато је на сваком срцу он траг свој оставио.

Али не би без свог тима он успио, саставни дио њега је његова екипа, све ствари они раде скупа, и сва догађања заједничким снагама они су спремили и нас дјецу дочекали.

Хвала вам за сваку радост у години овој, наставићемо да се дружимо и у свакој години наредној, свакој години која долази, јер свака година уз вас више вриједи.

Надимак сам чак ја и добила, а то је Весело биће Културног Центра, и то је нешто најљепше што сам чула, и у своје срце тај надимак сам ја примила, и од сад сам Весело биће Културног Центра Градишка.

Знајте да вас дјеца широм РС воле и да једва чекају конкурсе нове, дасе сви опет заједно, надамо се без короне и без маски, сваке наредне године дружимо.

ХВАЛА КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ ГРАДИШКА, на најљепшим дешавањима, ваше Весело биће уз вас увијек биће.?♥️