Синоћ је на зимској сцени одржана завршна маифестација конкурса „Пиши писмо Дједу Мразу“. Ово је манифестација која се одржава већ пуних пет година и на конкурс је ове године пристигло преко 200 писама, док је током пет година пристигло преко хиљаду дјечијих радова. Сваки конкурс је обиљежило нешто посебно, међутим овај конкурс није обиљежила корона, већ солидарност. Ове године већина дјеце није жељела ништа за себе, већ да они који нису у могућности здравственој, финансијској или некој другој лошијој позицији, осјете шта и они осјећају за ове празнике који би требали да донесу срећу свој дјеци, али и одраслима. Трагом дјечијих жеља овај конкурс је прерастао у хуманитарну мисији у коју се укључио тим Културног центра са Дједом Мразом. На свом задатку прво смо посјетили породицу Табаковић, гдје су оба родитеља незапослена, а дјеца су писали Дједу Мразу да се брину за своја два кућна љубимца да неће имати средстава да их хране током зиме, на шта је наш тим регаовао тако што је обезбиједио поклон бон за храху за кућне љубимце, а дјеци су уручени новогодишњи пакетићи. Следећег смо обишли Кристијана Бибића, дјечака који има јако озбиљних здравствених проблема и коме су потребна новчана средста за терапије које прима у Београду. Културни центар је, уз помоћ помоћ хуманих суграђана, успио обезбиједити средства за Кристијанову прву терапију. Послије Кристијана, посјетили смо Вању Грандић, која је у свом писму изразила жељу да ју посјетимо и да покаже своје музичке способности заједно са директором и Дједом Мразом Културног центра. Након Вање, посјетили смо Гојка и Анђелу Перић, дјецу са тешким менталним и здраврстеним проблемима. Наша мисија је била донијети срећу у овај дом, али и уручити писмо са новчаном помоћи од правог јунака ове приче Жељка Суботића, дјечака који је послао писмо и новац на нашу адресу са молбом да уручимо то онима за које ми процијенимо да им је помоћ потребна. Такође смо посјетили наше другаре у основним школама у Новох Тополи, Дубравама, Ламинцима и Новом селу, гдје их је обишао наш Дјед Мраз и уручио им новогодишње пакетиће, као и наше поклоне из властите продукције. Као врхунац ове мисије, била је завршна манифестација, одржана на зимској сецни Културног центра, гдје смо најбољима уручили и награде:

1. Мјесто: Татјана Клинцов

1. Мјесто: Петар Пуцар

2. Мјесто: Елена Радмановић

3. Мјесто: Жељко Суботић

Такође, награћени су и поједини радови са поклон боном од 30 КМ, а ту би издвојили Хелену Петровић, која је своју награду прослиједила својој другарици, која живи у тежим социјалним условима и која има још троје браће и сестара. Наш Дјед Мраз им је свима уручио пакетиће и на тај начин усрећио још једну породицу.

Посебно се завхаљујемо маркету AS које је био спонзор награда нашег конкурса. За крај смо оставили жељу Елене Радмановић, која је у писму тражила да на завршној манифестацији пустимо у ваздух балоне са сликом короне, што смо и урадили и на тај начин смо одували корону у Градишци!