Данас у 09.00 часова на платоу Културног центра одржана је свечана додјела награда најбољим ауторима фотографија које су пристигле на конкурс. Подсјетимо, Културни центар је са почетком јесени покренуо конкурс дигиталне фотографије под називом „Јесен у мом сокаку“, на којем је пристигло преко 100 фотографија са подручја града Градишка, а и шире. Конкурс је трајао до недјеље 20.12.2020. године, гдје је публика имала шансу да на званичној страници Културног центра на Фејзбуку изабере најбоље фотографије. Грађани ће у наредним данима имати прилику у Културном центру да погледају награђене радове који су испринтани на сликарском платну и постављени као изложбени артикли.

Награде су однијели:

  1. мјесто – Кристина Трифуновић (Доња Јурковица)

2. мјесто – Сара Митрић (Елезагићи)

3. мјесто – Жељана Самарџија (Зечији камен)

Директор Културног центра Жељко Благојевић изјавио је да је прва дигитална изложба била огроман успјех, те је додао: „Увидјевши огромну интеракцију и прихваћеност од стране домаће публике, одлучили смо да наставимо са идејом конкурса, који је преузео форму серијала и чија ће тема сад бити „Зимска идила“. Желимо да грађани прикажу све љепоте којима смо окружени у сва четири годишња доба, гдје нам је коначни циљ да дођемо до најбољег календара са свим мотивима и прелијепим амбијентима који нас окружују, а не дајемо им довољан значај“.

Културни центар ће убрзо озваничити почетак конкурса „Зимска идила“ гдје са нестрпљењем чекамо ваше нове моменте које ћете приказати кроз фотографију.