Још као дјечак скупио је снове о томе да постане мађионичар и побјегао од куће како би се придружио циркусу. Подршку, није имао ни од породице ни околине, али он је наставио сањати.Чак и када су га у циркусу тукли и злостављали. А данас илузионист Станели живи своје снове.

”Одазивам се на име Станели, кад моје име право – Нурја се спомене не волим то име… сестра ме не подржава ни у чему. Каже ми кад ћеш се оставити тих будалаштина”, говори.Те ”будалаштине” нешто су што Станелија привлачи још од најраније доби. Толико да је као дјечак побјегао с циркусом у којем је, како би научио ”занат”, трпио чак и злостављања:”Прво ме истукли, имао сам маснице по ногама по леђима…. сати сам плакао, 12 био нормалан”.

Ипак он је устрајао у томе да се једном поносно представи као илузионист. Без обзира на то што су му други говорили.”Имао сам у себи ”ма ово ће све проћ, не може ово вјечно трајат”. Доћи ће вријеме кад ћу и ја моћи нешто”, рекао је. И то вријеме је дошло! Станели тренутно живи и ради у Шведској. Ради оно што највише волиИако је можда у дубини срца, након Суперталента, очекивао одобравање и од породице, до позива још није дошло…

Шта се све крије у рукаву овог илузиониста можете погледати 07.04.2022. у малој сали Културног центра Градишка са почетком у 19 часова.

Цијена улазнице 6 КМ